برگشت به صفحه اصلی
Home

تبریز ویکی لینکلر


سوغات آذربایجان با کیفیت ، مرغوب ، خوشمزه
Cuisine , Customs , Products , Handicrafts of Tabriz and Azerbaijan provinces of Iran




لینک تصاویر صنایع دستی آذربایجان

Link of Images for Azerbaijan Customs 


لینک پست نمایشگاه صنایع دستی تبریز
Link of Tabriz handicrafts

لینک پست نوستالژی غذای آذربایجانی
Link of Azerbaijan Local Foods


لینک پست غذا و آشپزی با طعم آذربایجانی
Link of Azerbaijani Foods


لینک پست آشپزی از نوع تبریزی
Link of cooking and Local foods of Tabriz

لینک پست راهنمای رستوران ها و غذاخوری های تبریز
Link of Tabriz's Resturants information



لینک پست شیرینی های سنتی و سوغاتی تبریز
Link of Sweet and Souvenir of Tabriz and East Azerbaijan province


لینک پست چند غذای سنتی آذربایجان شرقی


لینک پست تبریز جزو 10 شهر حلال


لینک پست ثبت ملی کباب بناب


لینک پست جشنواره شانادر انگور ارومیه


لینک جشنواره سفره ایرانی منطقه آذربایجان


لینک غذاهای آذربایجانی ، محلی استان اردبیل


لینک غذاهای آذربایجانی ، محلی استان زنجان


لینک پست چلوکباب هدیه آذربایجان به جهان


لینک پست ثبت جهانی تابلوفرش سردرود تبریز


لینک پست غذاها و آشپزی خوشمزه آذربایجانی ایران


لینک پست ثبت اصالت سفال آذربایجان در یونسکو


لینک پست کفش و چرم تبریز و کمپین حمایت از تولید ملی


لینک پست سماورساز مسگر تبریزی


لینک پست سوغات ارومیه و آذربایجان غربی


لینک پست یئمک لذتی ، غذاهای کدبانوی تبریزی




برخی صنایع دستی مهم مردمان چیره دست و هنرمند آذربایجان شرقی و تبریز

Crafts , foods of East Azerbaijan province and Tabriz

صنایع دستی


منطقه آذربایجان و تبریز صاحب بهترین و متنوع ترین و خوشمزه ترین خوراکیها با انواع شیرینی ها و غذاهای سنتی و محلی

Local foods

غذا


قورابیه تبریز
قرابیه

نوقا - لوکا
نوقا



اریس



شیرینی کنجدی


شکلات تسبیحی


سوجوق مراغه


باسلیق مراغه



میان پر زردآلو مراغه - عجب شیر - مرند


میان پر انجیر کردشت و روستاهای حاشیه رودخانه ارس

 
حلوا گردویی اسکو


دوشاب - شیره انگور اسکو


گل سرخ روستاهای دامنه سهند


مربای گل محمدی تبریز


ترشی زغال اخته شهرستان کلیبر


برگه زردآلو و آلبالو شهرستان مرند
زردآلو

آجیل مخصوص تبریز
از دیرباز مرغوبیت جهانی داشته و از بهترین محصولات ایران تولید می شود مانند آجیلی تواضع تبریز. انواع خشکبار از قبیل برگه هلو، زردآلو، آلو خشک که در شهرستان های جنوبی استان بخصوص در مراغه تولید می شود طرفداران بیشماری دارد تا بادام زمینی و بادام اسکو و پسته مرند و گردوی شبستر و...


صابون مراغه


سوزن دوزی ممقان

ورنی بافی عشایر ارسباران- کلیبر

ظروف سفالی و سفال گری تبریز و کوزه کنان شبستر






فرش و تابلو فرشهای جهانی هریس - تبریز




قالیچه های خوش نقش تبریزی

فرش جهانی تبریز و آذربایجان - برترین نوع فرش جهان با طرحهای زیبا و متنوع

freud



سبدبافی کشکسرای مرند


لبنیات آذربایجان بویژه پنیر لیقوان و لبنیات شهر سراب


سیب زنوز- در فصل تابستان


عسل طبیعی کوهستان سهند


محصولات چرمی - کیف و کفش چرم تبریز






روسری ابریشمی اسکو
از نوعی پارچه ابریشمی در شهرستان اسکو بافته می شود به به کلاقه ای اسکو معروف است. دارای رنگها و طرحهای زیبا و متنوع می باشد و در مصارف روسری و شال مورد استفاده قرار می گیرد.


پشمک تبریز - پشمک حاج عبدالله


شیرینی لوز


راحت الحلقوم استانبولی تبریز


باقلوا استانبولی تبریز




نقره کوبی و
نقره سازی و مسگری تبریز


چاپ کلاقه ای
چاپ باتیک یا کلاقه ای با استفاده از رنگهای گیاهی، بازیک، کرومی، اسیدی، خمی و راکتیو روی پارچه های ابریشم طبیعی، مصنوعی و نخی انجام میشود.
چاپ

زیور آلات سنتی آذربایجان
زیورآلات سنتی علاوه بر طلا، از جنس نقره و طلای عیار پائین نیز ساخته میشوند. بطور کلی نحوه ساخت زیورآلات سنتی در هفت مرحله و توسط افراد مختلفی انجام میگیرد تا یک اثر زیبا و باارزش شکل گیرد. این مراحل عبارتند از
زیور

سازهای سنتی آذربایجان
ساز

نگارگری تبریز
نگارگری

تراش سنگ تبریز
تراش

معرق چوب تبریز
معرق

معرق کاشی تبریز
کاشی

گره چینی چوب
گره

منبت چوب تبریز
منبت

معرفی سه سفرخانه تاریخی و سنتی در تبریز با ارائه غذاهای سنتی آذربایجان

حمام نوبر - سفرخانه سنتی شهریار تبریز
خیابان امام - سنگفرش تربیت
سفرخانه شهریار

یخچال و سفرخانه سنتی قائم مقام فراهانی تبریز
خیابان ششگلان - نزدیک مقبره الشعرا - کوچه سرندی
رستوران سنتی تبریز

رستورانها و کبابی های قدیمی داش مغازه لر تبریز
خیابان شریعتی (شهناز) - مغازه های سنگی

دیدنی های تبریز

خانه تاریخی و رستوران سنتی مجتهدی ها تبریز
تبریز - روبروی فرمانداری - پست خانه قدیم - خانه مجتهدیها


سالن غذاخوری


غذاها و خوراکیهای ناب و اصیل آذربایجانی ها

گردآورنده آذرقارتال

کوفته تبریزی

دلمه برگ مو آذربایجانی

دلمه برگ مو

قایقاناق - خاگینه
وجود شیرینی و آرد در این غذا بر تبرک و خوش یمنی آن در اعتقادات مردم این دیار افزوده و موجب قرارگیری آن در جایگاه ممتازی از سنتها و رسوم آنان گشته است

در فولکلور آذری می توان انعکاسی از آن را یافت مثلا قایقاناق عزیزیم بیزه گه ل قوناق
/ سنه پیشیریم قایقاناق
قایقاناق در مراسم نوبارلیق به خانه نوعروس برده می شود - در عجبشیر
قایقاناخ

کوفته تبریزی
کوفته تبریزی

کباب بناب
کباب بناب به عنوان مشهورترین کباب ایران شناخته می شود. شعبه هایی از کباب بناب در سرتاسر کشور و حتی در کشورهای خارجی مثل امارات و بحرین دایر میباشد.
کباب بناب

کبابی


بیناب خوروشی - خورشت بناب
خورشت بناب

آش اوماج
لازم به توضیح است که اوماج به نوعی خمیر گفته میشود که با دست تهیه شده و داخل این آش اضافه میشود
آش اوماج

خشیل، غذای یلدای آذربایجان
 خشیل رو حتما باید با شیره مصرف کرد چون بدون شیره بدون مزه خواهد بود و برای صبحانه بخصوص در روزهای سرد زمستانی و همچنین برای تقویت بنیه و خون‌سازی بسیار مناسب است
خشیل

رشته پلو قیصی آذربایجان
رشته پلو قیصی آذربایجان

آش شیر
آش شیر

آش دوغ اردبیل
آش دوغ اردبیل

دسر سنتی باستخ ارومیه
دسر سنتی باستخ

کوکوی لوبیا و سبزی تبریز
کوکوی لوبیا سبز تبریز

دویماج تبریز
دویماج

آش کلم برگ تبریز
آش کلم برگ تبریز

آش گوجه فرنگی تبریز
آش گوجه فرنگی

قویماق- کاچی
قویماق

حلوای هویچ ارومیه
حلوای هویچ ارومیه

قرمه سبزی آذربایجانی
قرمه سبزی تبریز

 داش کلم آشی- آش کلم قمری
آش کلم قمری

سوپ کلم تبریزی
سوپ کلم

آش آبغوره آذربایجان
آش آبغوره

خورشت هویچ تبریز
خورشت هویچ

گوزلمه ارومیه

زغال اخته کلیبر
زغال اخته

تکمیلتر خواهد شد