تبلیغات
تبریز ویکی لینکلر - بزرگترین وبلاگ تبریز و آذربایجان - رستوران سنتی شازده در بازار تبریز
 

تبریز ویکی لینکلر

 
رستوران سنتی شازده در بازار تبریز
نظرات |


چرا تبریز رستوران سنتی کم دارد؟!
با اینکه آذربایجان و تبریز ، مهد انواع خوراک و غذاها و شیرینی های بسیار لذیذ در ایران است اما متاسفانه با کمبود شدید رستورانهای تاریخی و سنتی - بومی روبرو است!

اگر تعداد انگشت شماری هم داشتیم چندین مورد آنها نیز تعطیل شده اند!
تبریز بعنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در 2018 و نیز شهر خوراکهای حلال ، با ضعف شدید برندسازی و ثبت غذاهای بومی خود و ارائه آنها در محیط همگون با معماری و تاریخ و هویت و آداب خود مواجه است.

تبریز ویکی لینک بارها به این مقوله یعنی غذاها، صنایع دستی و سوغات و نیز معرفی رستورانها و محل خوراکهای آذربایجان و تبریز پرداخته است چراکه معتقدیم یکی از بهترین راههای جذب توریست و انتقال فرهنگ و آداب غنی خود به دیگران همین غذاها و سوغات است.



رستوران شازده

آشپزی


حال به یکی از رستورانهای سنتی در بازار تبریز که به ابتکار زوج جوان تبریزی حدود یکسال است افتتاح شده میپردازیم و امیدواریم طرحهای تشویقی و نیز سلیقه مردم و سرمایه گذاران و مدیران به سبک رستورانهای سنتی و زنجیره ای آذربایجانی بیشتر سوق پیدا کند.

رستوران داری یکی از مولفه های مهم در پیشبرد صنعت گردشگری است
با احیای یک کاربری راکد، رستوران سنتی "شازده" در بازار صادقیه تبریز افتتاح شد.

"مرتضی آبدار" مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی آذربایجان شرقی در افتتاح رستوران شازده اظهار کرد: با توجه به اینکه تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشور های اسلامی در سال 2018 انتخاب شده است، بازار تاریخی و سرپوشیده جهانی تبریز یکی از محل های اساسی و مهمی است که می تواند در تحقق بخشیدن امر گردشگری بسیار موثر واقع شود.

وی به تبدیل کاربری های راکد به کاربری های پویا تاکید کرد و گفت: متاسفانه آنچنان که لازم است بازار فعال نیست یکی از لازمه های جذب توریست، فعال بودن بازار به صورت خلاقانه است. باید از تمامی فرصت ها و زمینه ها استفاده کرد چرا که تبریز 2018 فرصتی مناسب برای همه شهروندان تبریزی است.



بازار سرپوشیده تبریز ، بازار صادقیه ، اول دلاله زن کوچک

SHAZDEH RESTAURANT - TABRIZ

ریسمانچی

شازده

شازده

جیبسی کینگ

بازار صادقیه تبریز

مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه ما باید سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری دربخش صنعت غذا ترغیب کنیم، اذعان کرد و گفت: ما نه تنها باید جاذبه‌ های گردشگری خود را به جهانیان معرفی کنیم، بلکه باید غذای سنتی شهرمان را نیز به دنیا معرفی کنیم.

وی در پایان افزود: بسیار مفتخرم که دو جوان خلاق و کارآفرین تبریزی توانستند از یک فضای محدود، دست به اقدامات موثر و زیبایی به لحاظ نجاری و مصالح بزنند تا همواره با ایجاد اشتغالزایی؛ هرچه بیشتر شاهد اهمیت غذاهای سنتی و مشهور شهرمان باشیم.


"محمدرضا ریسمانچی" مدیر رستوران شازده در گفت و گو با نصر،با اشاره به اینکه امروزه رستوران ها فقط مکانی برای خوردن و آشامیدن نیست، اظهار کرد: با گسترش فرهنگ استفاده از رستوران، این روزها در رستوران های سراسر جهان به غیر از صرف غذا و نوشیدنی، تعامل اجتماعی، تفریح و تنوع در فضایی آرام و دوست داشتنی نیز مورد توجه قرار می گیرد.

وی افزود: بنده به عنوان یک شهروند تبریزی مدت ها احساس کردم وجود چنین فضایی در بزرگترین بازار سرپوشیده جهان یک امر ضروری است.

ریسمانچی گفت: فضایی در اختیار داشتیم که به یک فضای مرده تبدیل شده بود و امروز توانستیم با احیای این فضای مرده، آن را به یک رستوران سنتی تبدیل کنیم و امیدوارم این کار را تا آخر به سرانجام برسانیم.


آبدوغ خیار

غذای تبریز

کوکو

غذای آذری

ترشی

آبمیوه

مدیر رستوران شازده اذعان کرد: سربلندی این رستوران در مقابل توریست و گردشگران داخلی یا خارجی که برای خرید به این مکان تاریخی می آیند، یکی از وظایف ما است. ما می خواهیم با وجود چنین فضایی آرامش را به مشتریانمان هدیه کنیم.

ریسمانچی در پایان تاکید کرد: متاسفانه زیرساخت های شغل رستوران داری در تبریز تا به حال نهادینه نشده است و مشکلات همچنان وجود دارد.

"مریم عظیم پوران" همسر محمدرضا ریسمانچی، که با کمک هم اقدام به بازسازی و مرمت و تجهیز  این بنا کرده اند، در گفت و گو با خبرنگار نصر، اظهار کرد: کیفیت غذا، قیمت مناسب، مشتری مداری، بهداشت و فضای آرام و دل انگیز در الویت رستوران شازده قرار دارد.

وی در ادامه علاقه باطنی خود و همسرش به آشپزی و رستوران داری را مهم ترین دلیل راه اندازی رستوران شازده اذعان کرد و گفت: فضایی که در اختیار داشتیم به ما این اجازه را می داد که یک کار خلاقانه ای انجام بدهیم و همچنین یک علاقه باطنی برای غذا و رستوران داری و آشپزی در وجود من و همسرم بود.


[http://www.aparat.com/v/4SZf3]


عظیم پوران تصریح کرد: هردو ما از خوردن غذاهای خوشمزه و با کیفیت لذت می بریم و همیشه در نظر داشتیم در یک محیط بی نظیر سرویس های غذایی با کیفیتی را ارائه دهیم تا همشهریان از نوش جان کردن غذاهای لذیذ لذت ببرند.

وی افزود: این نظر باعث شد تا ما با احیای یک محیط متروکه، آن را به یک رستوران سنتی تبدیل کنیم و فقدان چنین فضایی در بازار با توجه به تبریز 2018 ما را به این انگیزه آورد.

وی در پایان تاکید کرد: باید سعی کرد با ایجاد فضای رقابتی، کیفیت غذای سرو شده در رستوران‌ ها را افزایش داد.




مرتبط با : تبریز * میراث،تاریخ،صنایع دستی آذربایجان
برچسب ها : رستوران شازده-غذاخوری تبریز-سفرخانه سنتی-غذاهای آذربایجان-رستورانهای تبریز-آشپزی تبریز-بازار تبریز-
نویسنده : تبریز قارتال
تاریخ : سه شنبه 12 تیر 1397
زمان : 10:58 ب.ظ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
محمد مخبریان - تکنولوژیست آموزشی چهارشنبه 20 تیر 1397 03:38 ب.ظ
سلام وقت بخیر.

بهتون تبریک میگم. وبلاگ زیبا و پر محتوایی دارید. خوشحال میشم به وبسایت منم سر بزنید و چنانچه تمایل داشتین ما را با نام "محمد مخبریان - تکنولوژیست آموزشی" در بخش "دوستان" وبلاگتون لینک کنید









ارسال شده توسط سایت نظرفا www.NazarFa.ir

آذربایجان وپیرامون-در انتظار بهار دوشنبه 18 تیر 1397 07:22 ب.ظ
سلام-در آمد سرانه منطقه آذربایجان از نصف در آمد متو.سط سرانه کشوری پائین تر است قیمتها را نصف تا یک سوم مدیریت کنید تا رونق بگیرد
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام. بله اینطور است
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
:: شهروند لینک آذربایجانی 75 ( مهران چراغچی )
:: خاطرات خیس در حمام عمومی
:: مجموعه ورزشی شهید جعفریان ایدم تبریز در خطر
:: دوربین تبریز لینک 78 ( روستای پیربالا مرند )
:: باغات قاضی جهان، قربانی خودخواهی ویلاسازیها
:: خوب و بد تبریز از نگاه سفرنامه نویسان خارجی
:: حکیم ابوالقاسم نباتی
:: قهوه خانه سنتی در تبریز
:: افزایش اقامتگاه های بومگردی آذربایجان
:: تصاویری از شبهای کلانشهر تاریخی تبریز
:: هتلهای تاپ باکو
:: ازدواج جوانان امروزی با طعم تجملگرایی
:: شهروند لینک آذربایجانی 74 ( مهدی راد از مشگین شهر )
:: وضعیت برخی آثار تاریخی مهم تبریز در سال 2018
:: شهر جدید سهند در مسیر توسعه یا رکود ؟!
:: دیدنی های شهرستان بناب با کبابهای خوشمزه
:: تبریز 2018 در خاموشی و آسفالتهای گسلی
:: درباره تبریز و آذربایجان و اخبار About and News
:: رستوران سنتی شازده در بازار تبریز
:: منطقه کوهستانی بزقوش و آبشار اسبفروشان
:: شهروند لینک آذربایجانی 73 (عکاسی از آذربایجان غربی و اردبیل و زنجان )
:: زیبایی قبله و طوفان داغ جمهوری آذربایجان
:: مرثیه برای فضای سبز تبریز
:: شاعر روشنفکر میرزا علی‌اکبر طاهرزاده - صابر
:: مسافری از فرانسه
:: چطور تبریز بدون گدا شد
:: ساختمان های تاریخی تبریز ؛ از خاک خوردن تا خاک شدن
:: Ben king in Tabriz
:: Flinflins and Tintin in Tabriz
:: هویت و اصالت و فرهنگ و هنر زیبای آذربایجانی ها


 

شارژ ایرانسل

فال حافظ