تبریز ویکی لینکلر

 
نوستالژی غذای آذربایجانی
نظرات |

دادلی دوزلی آذربایجان یئماخلاری
واخ واخ جیریلدوخ یماخدان

یئه بالامسان یئه، یئه سنین قارنین یئکئلسین یئه...

نمیدونم این نوستالژی چیه ولی میدونم خوبه شایدم خوردنیه!
خورد و خوراک ما آذربایجانی ها شاید در جهان بینظیر هست حتی برادران و رقبای سنتی ما در ترکیه الان نمیتونند مقابل ما حرفی برای گفتن داشته باشند از کباب تُرک ها بگیر تا باقلوای استانبولی آنها را ما در آذربایجان و تبریز خیلی بهتر درست میکنیم.

یک بناب کبابی معمولی در بناب !
 سیبیل های ترک داشته باش...
کبابی

یک سوپر کوفته تبریزی در سر سفره سنتی کنار سوپ و دوغ سراب
کوفته تبریزی

خدایا نسل والدین ما را حفظ کن این نسل جدید فقط پاستوریزه و مایکروفر و ماشین ظرفشو و پز دادنش بلدن نه پخت و پز غذاهای کدبانوهای قدیم آذربایجان !
خدایا مردان نسل جدید خودت حفظ کن و دختران نسل جدید خودت به صراط مستقیم هدایت و آشپز متبحر بگردان...
در این مطلب به گوشه ای زیبا از طبیعت غذاها و خوراک محلی آذربایجان میپردازیم و البته که بدون نان بربری و سنگک تبریزی این مهم امکان پذیر نیست.
تعداد تصاویر زیاد است چون هرکدام را میدیدم نمیتوانستم ازش براحتی بگذرم!  تصاویر از پیچ فیس بوک تبریز خاسا خورلاری و تبریزی اصیل و نیز تعدادی از خودم و وبلاگ دادلی دوزلی انتخاب شده فوق العاده نوستالژیک هستند... و اینکه چرا به همه تصاویر برچسب زدم چون 1) برای حفظ تصویر با برچسب تبریز برای مخاطبان 2) خودم همش جمع آوری کردم و قارنیم زجر کشید با دیدن این تصاویر رمانتیک!

دلمه برگ از غذاهای محلی آذربایجان با ماست سراب
دلمه کدبانوهایی که خودشان هم مثل دلمه هستند بهتر درست میکنند!
غذاهای آذربایجان

خورش هویج از غذاهای محلی و محبوب آذربایجانی با آلوهای مرند و مراغه
خورش هویج

ته دیگ چیه دوسوز! دئنه قازماخ ...
ته دیگ

وقتی این تصاویر میبینم فقط مادرم جلوی چشمام میاد یاشاسین آنام و همه آنا های آذربایجان و ایران و جهان امیدوارم به دخترانتان هم کمی از شّم آشپزیتان منتقل کنید تا شوهر آینده گرسنه و تلف نشود!

وقتی کسی میشنوه شما آذربایجانی هستید اولین چیزی که در ذهنش نقش میبنده: نان بربری، کباب ترک، آش، کوفته، کله پاچه، آجیل تبریز، فرش ، دوغ و...   اینها خودش یک نماد و برند اصالت هستند که میشه بهره ها جست.
آمارها نشان میدهد مردمان آذربایجان کمترین تنقلات مضر مصرف میکنند و نیز مصرف فست فودها نسبتا کم و بهتر هست چون غذاهای نابی دارند و حتی فست فود مفیدمان یئرالما یومورتا (تخم مرغ ، سیب زمینی) هست که عالی و مفید هست. همچنین مصرف سوغان (پیاز) هم در بین مردمان آذربایجان بالاست و راه و رسم خوشمزه درست کردن بلندن ولی باید در مصرف شکر - نمک - روغن سه عنصر خطرناک و سمی غذا تجدید نظر و کاهش دهند و با آموزش درست غذاهای سنتی جایگزین fast food کنیم.

تنها در شهر تبریز بیش از
50 نوع شیرینی تولید میشود
این عکس خودم در بازار تبریز گرفتم
قنادی

باقلوای استانبولی تبریز بهتر از خود استانبول مخصوصا در شهرک ولیعصر
آل سانا باخلاوا...
باقلوا

آجیل تبریز ناب در جهان ، حتما اسم تواضع هم شنیدین حتی تو تهران
آجیل تبریز

ارمنستان غاصب هم با زرنگی نان لواش را بنام خود ثبت یونسکو کرده درحالیکه نان لواش متعلق به آذربایجانیهای ایران بود حالا این سنگک تبریزی هم برید منابع مختلف پسوند تبریزی از سنگک حذف کردن و با اینکار و از بین بردن اصالت آن روزی میرسه این سنگک هم به اسم کشورهای دیگه رقم خواهد خورد آینده را چه دیدی..!
سنگک تبریزی
سنگک تبریزی

نان بربری شیشه عمر ما ترکها
بربری

اصالت بربری هم متعلق به ترکهای افغانستان و خراسان هست.
این نان بربری خیلی نوستالژی چی چی هست! مثلی هست میگه ما ترکها اگر پیتزا بخوریم شب نان بربری میاد سراغمان میگه: بی وفا دیگه دوسم نداری؟!

یه آیا میدانید جالب هم در این اوصاف کشف کردم جالب بود شاید ربطی به غذا نداره ولی به آشامیدن مربوطه!

آیا میدانید چرا به لوله ای که آب از آن خارج می شود می گوییم "شیر"؟

شیر آب

در سال های دور ایران؛ تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله کشی داشتند که آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند. و در کلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه که تمیز و سالم نبود استفاده می کردند.

در شهر تهران تنها سه قنات وجود داشت که آن هم متعلق به سه سرمایه دار تهرانی بود. یکی از این قنات ها که به سرچشمه معروف بود (وهست) متعلق به سرمایه داری بود که بچه دار نمیشد.
او نذر کرد اگر بچه دار شود؛ برای تهرانیان آب لوله کشی فراهم کند. پس از مدتی بچه دار شد و برای ادای نذرش به اتریش رفت تا مهندسانی را از آنجا برای لوله کشی آب بیاورد.
در هر کشوری حیوانی که برای آنها نماد و سمبل است را بر سر خروجی آب می گذاشتند. مثلا در فرانسه سر خروس استفاده می کنند. او دید در (اتریش )، هر جا خروجی آب است؛ سردیسی از شیر هست. پس بر سرچشمه آب که برای مردم فراهم کرد، سر شیری گذاشت. و مردم هروقت برای برداشتن آب به آنجا می رفتند ومی گفتند:  رفتیم از سر شیر آب آوردیم
.

نه جالیییییییب...
!

اینم یاد بگیرید بعدش بریم سر غذا...
مدل اجنبی هاست زیاد جدی نگیرید لقمه با دست و نان بگیرید چرب و چیلی بخورید اینها برای ما نیست!

قاشق چنگال

بیخیال بریم سر غذا و شکم و روده و جیگر... 

حالا بفرمایید چاااااااای اونم چای جهان یا احمد یا شهرزاد همشون مزدورن!
چای

این برندها شما را یاد چی میندازه! فست فود خورهای خاسه خور!

فست فود

رستوران دلستان تبریز آماده حملهههههه
رستوران دلستان

آبگوشت سلطان سفره های ایرانی
آبگوشت

این اجنبی چه میفهمه کله پاچه های بازار تبریز چی هستن

زینگ

حس آرامش بهم دست میده بری بالای کوه سهند صبح اولی کله پاچه بخوری چندتا هم سیر بعدش هی به دوستات بگی سههههههههلام !!!
کله پاچه

این مغز و زبان بخورم حتما قدرت چانه زنیم میره بالا
مغز و زبان

این عکس خودم در بازار گرفتم چطوره کله مبارک قویون بیچاره؟!
قصابی

جگر

جئز بئز اگر میخواهید طعم استثایی اینو بدونید برید مستقیم بازار تاریخی تبریز
غذای خیابانی

حرفی برا گفتن ندارم فقط یه لحظه چشماتون ببنیدید و در سکوت مطلق ناگهان حمله کنید بدرید این یئرالماها را..
هنر آشپزی

قارنی جیریخ وااااای مامان دستم به دامنت!
شکم پاره

قارنی جیریخ

نمیدونید که الان داره از چشمانم شرارت و طمع میبارد !
دلمه

یک نهار خیلی معمولی در آذربایجان - کله پاچه با فلفل دلمه ای و سوپ
نهار

از هنرهای مادر خودم
local food

شیرزن میخوام اینو درست کنه 
دلمه برگ

کباب جهانی بناب
کباب بناب

وای این کوکو لوبیای مخصوص تبریز هست ولی پیتزا کوکو شده...

کوکو

اینم گؤی کوکوسی دختران عزیز اینها یاد بگیرید آنوقت شوهر حتما پیدا میشود!
چقدر رمانتیکه...
کوکو سبزی

کوکو تبریز

قیمه جان مگه ممکنه من در آذربایجان باشم و تو را فراموش کنم ؟!
قیمه پلو

قرابیه شیرینی اعیانی تبریز با گردو و پسته و بادام
قرابیه

دیشلیق یا شیله که عجیب مغذی بخصوص برای زنان باردار و کسی که دندان در میاورد!
شیله

دورمانج یک دسر بسیار عالی با نان لواش و کره پنیر
دورمانج

قیقاناق یا همان خاگینه غذایی محبوب آذربایجانی بین همه ایرانیها
خاگینه

شیرینی محبوب پیچ انگشتی
پیچ انگشتی

آل سانا باخلاوا ...

باقلوای تبریز

شیرینی تبریز

شؤی
وای بامشاد کجایی؟

آشپزی محلی

لؤز سرشار از زعفران انواع لوز هم داریم مثلا با بادام یا نارگیل و..
زعفران مرند دست کمی از قائنات ندارد و در حال صادرات است
شیرینی لوزی

راحت الحلقوم مشترک بین ترکیه و آذربایجان
راحت الحلقوم

ریس و نوقا یا لوکا با انواع مختلف
سوغات

نهایت نوستالژِی یئرالما...  کبابیهههههه
سیب زمینی کبابی

نه امکان نداره... این غیرممکنه..!
جیگرت بخورم بارساقیوی یییم !
بارساخ

این صبحانه فقط تو قلعه بابک و سرعین میچسبه
بال قیماخ با کوکه
شیر عسل

آش دوغ محلی
در روستاها و شهرهای خطه آذربایجان آش ها و نان های مخصوص بخود دارند

آش محلی آذربایجان

آبگورا آشی با آبغورهای اورمیه و ملکان یعنی مست میشی از این اصالت غذا...
آش آبغوره

میدونم تلف شدین الان..!
آش تبریز

دوغ آش محبوب بخصوص در آستارا و سرعین
دوغ آش

آش تنوع بسیار زیادی داره شاید بیش از بیست نوع که اکثرا در آذربایجان هست
آش رشته

از هنرهای آشپزی مادر خودم یاشاسین...
آش

زن آینده من باید همه این غذاها بلد باشد والا ازدواج بی ازدواج !
رقص آذری هم باید بلد باشه
فرمانبردار شوهر هم باید باشد
رانندگی و کامپیوتر هم فول باشد
وایبربازی نکند
کار میتواند کند اما حقوقش نصف نصف میکنیم
همین که گفتم..!


املت من درست میکنم حالا زن ذلیل نیستم
وای املت دانشگاه آزاد تبریز بخورید عاشق میشوید نمیدونم توش چی میریزن!
املت

0|0
این چشمان من هست از حدقه زده بیرون!

کباب

جوجه کباب

گؤی خورشی یا قورمه سبزی آمممما...
قرمه سبزی

این مدل تبریزی هست بالایی بعدش رفته تهران با لوبیا چیتی شده ولی تبریز با قره گؤز لوبیه هست
گؤی خوروشی
گؤی خوروشی

خورش

تیلته غذایی برای همه فصول فارسیش یادم نیست خداییش
تیلته

وای خورش بامیه به به مثلا بادمجان هست مزه اش، خیلی هم مفیده منکه بلطف آنا جان میخورم دا بیچاره متاهلین جدید ! آی آی آی...
بامیه

کشکشی بادمجان این غذای محلی خطه شمال هست اما آذربایجانیها از هیچ خوراکی دریغ نمیورزند و بهش رحم نمیکنند!
کشک بادمجان

آوا ....
قزماخ

آرامش تان را حفظ کنید به هرکی یدونه میرسه...
سیب زمینی

لعنت بر کسی که کوفته تبریزی را نشناسد
یادت بیار وقتی بچه بودی تو کلاس آقا معلم هی از اینها رو برگت مینوشت؟!!
بسیار مقوی بسیار مغذی داخلش هم تخم مرغ نهفته هست
البته اگر آشپز حرفه ای آذری باشد
کوفته

[http://www.aparat.com/v/2gu1y]


هر وقت قصد مسافرت داشتین رهیافت شما از بحران هست کاتلت
کوتلت


یک صبحانه کاملا عادی دانشجویی در آذربایجان !
بشرطی که پنیر لیقوان باشد

صبحانه

آی یئرالما یومورتا ییئن کبابیدی آبپزدی...
تخم مرغ


گزارش فارس نیوز : نوستالژی تخم مرغ و سیب زمینی آذری

قیز منده...!

خوراک سنتی

اهری کوکه سی
در جای جای مناطق ترک نشین ایران یعنی آذربایجان تا کرج و قزوین و ساوه و همدان و شمال خراسان و نیز لاهیجان و آستارا همه جا کوکه مخصوص خود را دارند

کوکه

قی ساوا با خرما و گردوی اسکو، مخصوص آذری ها بسیار مقوی و سالم...
قیساوا

اینو من اولین باره دیدم خودم با پنیر لیقوان درست میشود
املت گوجه فرنگی لاله با پنیر لیقوان

پنیر لیقوان

لبی شیرین لبی لب

لبو

این مال ما نیست ولی گارفیلد خیلی دوستش داشت!

لازانیا


همشه سفره نیز دادلی و دوزلی اولسون...



مرتبط با : آذربایجان * تورک سئسه لینک
برچسب ها : غذاهای محلی-azerbaijan foods-غذاهای ایرانی-آشپزی-آذربایجان-پخت غذا-غذاهای سنتی تبریز-
نویسنده : تبریز قارتال
تاریخ : یکشنبه 9 آذر 1393
زمان : 07:30 ب.ظ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
آزیتا چهارشنبه 12 آذر 1393 05:32 ب.ظ
سلام عالی بود فقط از یه چیز خوشم نیومد نگین باقلوا استانبولی تبریز تنها دو شهر تو کل دنیا باقلوای مخصوص خودشون رو دارن یکی تبریز یکی استانبول. باقلوای تبریزه نه باقلوای استانبولی تبریز! در ضمن به قول اهل فن حتی مال ما لذیذتر از استانبوله
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام ممنون...
ولی خب همه مغازه های اینجا مینویسن باقلوا استانبولی، یعنی از خودم ننوشتم و تبریز هم باقوای مخصوص خودش داره ولی فرق داره با این...
نمیدونم راستش
ولی در هر صورت همه کسانی که ترکیه رفتن تصدیق میکنند باقلوای تبریز خوشمزه تر از خود استانبول هست...
مهران چهارشنبه 12 آذر 1393 10:46 ق.ظ
سلام. سحرین گؤزی وجده گتدین منی... آخی من ده ییمچیل تشریفیم وار بیرآز آجالدیم دییسن!
جالب ده بوکی او تیلته عکسی ده منیمدی تبریزخاساخورلاری صفحه‌سینه یوللامیشدیم یایدا کلیبرده فلعه‌دره‌سینده آی یاپیشدی، آی یاپسشدی... اللرین آغریماسین
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام
کیشی یاشادا بیزیم یئریمیز بوشدی اوردا...
چوخ گؤزل فتوراف چئکمیسیز و منده یازمیشام تبریز خاساخورلاری پیچینن وئرمیشام چوخون...
یاشا گؤزلدیر...
deniz سه شنبه 11 آذر 1393 10:33 ب.ظ
خواهش میکنم
اگه بازم هر سوالی درخصوص کلا طبخ غذاها و معرفیشون خواستی به خصوص آذربایجان سرآشپز آماده پاسخگویی هست
تبریز قارتال پاسخ داد:

بابام شما اینجا چیکار میکنی پس برو فرانسه!
حالا بگو ببینم چیغیتما چیه؟
saeed سه شنبه 11 آذر 1393 10:28 ب.ظ
یه بار حتما از جام جم بگیر. مشخصه که مایعش دقیقا شیر هست (منظورم سوت هست milk) و همین باعث میشه شیرینیش گلو و دل آدم رو نزنه چون خیلی از باقلواها بیش از حد شیرینن. البته خودم خیلی وقته ازش نگرفتم امیدوارم پرسنلش عوض نشده باشه.
تبریز قارتال پاسخ داد:
مرسی اگه بتونم حتما میرم ولی پولی در بساط نداریم...
saeed سه شنبه 11 آذر 1393 09:43 ب.ظ
سلام . آجالدیم به به
چند نکته:
تیلته فیکر کنم فارسیش همون تیلیت کردنه
نمیخوام تبلیغ کنم ولی باقلوای جام جم رو هیچ جای تبریز نداره
دیگه اینکه: آجیلی تواضع زیادی تو تبریز هست ولی اونی که اصله و نزدیک 100 سال قدمت داره توی چهارراه شهنازه. نزدیک عید هم اونقدر شلوغ میشه که درب اصلی شو میبندن.
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام بلی الان هم وقت شام
مرسی آره درسته ولی من تو جام جم نخوردم کلا خوبه باقلواها و شیرینی های تبریز...
دقیقا جلو ارک هست تو تهران هم شعبه زده اون خیلی قدیمی، از رفسنجان کرمان آجیل میفرستن اینجا تا آجیل گورماخ کنند آجیل تبریز بی رقیبه تو دنیا ...
deniz سه شنبه 11 آذر 1393 09:28 ب.ظ
قورمه سبزی خودش یه اسم ترکیه
قورما ینی تفت داده شده ...
تبریز قارتال پاسخ داد:

مرسی نمیدونستم اینو
البته این غذا ذاتش از آذربایجانه اما بعدش تو تهران با لوبیا چیتی شد...
یاشا دا..
deniz سه شنبه 11 آذر 1393 12:15 ب.ظ
سلام ... به به چوخ تاملی بیر پستیدی
باییلدیم باخا باخا
چوخ ساغول قارتال بئی
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام
بو پستی ئئیجاقوخ آخیرده!
منه گؤی خوروشی...
تورک سه شنبه 11 آذر 1393 11:43 ق.ظ
قارتال قارداش عزیز چه غذاهای خوشمزهی وشیرینی هایی خوشمزهی مانند شؤی و باقلوا ی استانبول و آش دوغ و کباب استخوانی و کرفه و قیمه و دلمه و بربری و سنگگ و قیماخ در قلعه بابک و سرعین و خونه و سر کار میچسبه دهانم اب افتاد قارتال عزیز قارداش خیلی خوشمزه هستند ساغول تشکور الیرم قارداش
تبریز قارتال پاسخ داد:
تورک سه شنبه 11 آذر 1393 12:40 ق.ظ
سلام قارتال قارداش من عاشق غذاهای آذربایجان هستم مثل دلمه بناب کبابی کوفه تبریزی آبگوشت و غیره هستم خانم های آزربایجان بهترین آشیزهای ازربایجان هست
یاشاسین آناهای ازربایجان قارتال عکس ها چوخ گوزللری و شیرینی ها تبریز بهترین هستند و آجیل ها و ماست سراب و دوغ سراب بعترین های ازربایجان هستند یاشا قارداش چوخ گوزللری ساغول
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام یاشا قارداش...
آذربایجان یئماخلاری بیر داناده...
لیقوان هم پنیرش تک هست تو دنیا و بهترین گاوها هم در آذربایجان پرورش داده میشوند
همچنین در تولید پیاز و سیب زمینی و انگور و لپه و نخود بی رقیب هست خطه آذربایجان...
هادی411 دوشنبه 10 آذر 1393 01:08 ب.ظ
سلام فرزین جان یاخچیسان قردش
این بهترین پست این وبلاگ بود و خیلی خوردنی خخخخخخخخخ
چندتا از عکس هارو هم به ننم نشون دادم دلمه رو خیلی دوست داشت.
تبریزدانلود رو سپردم دست دوستم عماد الان اون اداره میکنه .مرسی که همیشه حمایت کردی وبلاگمون رو
الانم تو اینستاگرام دارم جهانی کار میکنم میخام تبریز رو خارجیا بشناسونم قربانت هادی411 .
instagram.com/tabrizpics
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام هادی عزیز
ممنونم بالاخره ما آذربایجانیها از غذا لذت میبریم همه... خخخ
باشه انشالله موفق باشی هر عکسی هم دوست داشتی از این وب بزن من نمیتونم بیام اینستا فرصت نمیکنم.
ایستای توام فعلا نگه میدارم کمی هم عکسها بیشتر کن بنرش بزنم همه استفاده کنند مرسی...
مرسی باید تبریز و آذربایجان بیشتر معرفی کرد از هر جا شد یاشا...
آذرقلم. خوش نیت دوشنبه 10 آذر 1393 10:33 ق.ظ
سلام.
با اجازه شما این مطلب منتشر شد در آذرقلم
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام ممنون خواهش میکنم...
شیرزاد دوشنبه 10 آذر 1393 12:22 ق.ظ
اصلا اهل فست فود خوردن نیستم اما davar əti اصلا دوست ندارم.
تورشولیییی
Allah da məni bucur tutupda
تبریز قارتال پاسخ داد:
خخخ
بابا وئله کیف ائله یئماخدان ...
پریسا یکشنبه 9 آذر 1393 09:44 ب.ظ
سلا ا ا ام...
منم از اینا میخو ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ام..با ترشولی آش خودمون
آخه الان کی جوابگوست؟؟!!!!
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام صبر کنید الان براتون ایمیل میکنم اینها !

مسئولان جوابگوی شکم جوانان باشند لطفا..
ایوای گفتی تورشولی، ترشی یادم افتاد ترشی لیته ترشی گوجه ترشی بادمجان ترشی شانی انگور ترشی گل کلم ...
پاشم برم کبابی حاج علی...
شیرزاد یکشنبه 9 آذر 1393 08:50 ب.ظ
سلام
الان که من تصمیم گرفتم رژیم بگیرم چرا این عکس هارو گداشتین!!!
خیلی مطلب خوشمزه ای بود البته به غیر از بارساخ و جیگر و...خلاصه هرچی که متعلق به جناب گوسفند باشه من دوست ندارم
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام
عجب شانسی دارید حالا اینبار هم بیخیال رژیم بشین و یه شکم سیری بخورید ...
خوردن این غذاهای سنتی به آدم انرژی میده برخلاف فست فودها که فقط ضرر هست!
بناب کبابی هم با گوشت گوسفنده واااای به به ...
شادی یکشنبه 9 آذر 1393 08:34 ب.ظ
سلام .به به نه غذالار گویموسان قارتال بئی. ادامین گولونه دوشور هامی سی.
اما او بناب کبابی آشپزین بس نیه دستکش یوخدی؟؟؟ اولمادیکی...
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام شادی خانیم عزیز
بلی یئملییدیلر مخصوصا کوکی
یو ایتیفاقا ائله اوجور خوشمزه اولور دا ...
الینن وز وئریر قشه پیشیر کباب سونرا اوتا تمیز یئملی اولور ...
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
:: مسافران نوروزی در تبریز پایتخت گردشگری
:: شهروند لینک آذربایجانی 66 (عکاس آقای باقر محرمی)
:: عید نوروز یا ارگنه قون 1396
:: جشن نوروزگاه در بازار تاریخی تبریز
:: کشف های جدید در محوطه ارگ علیشاه تبریز
:: آداب چهارشنبه سوری ترکها ، تورکلرین چرشنبه دبلری
:: سفر نوروزی به نگین تمدن ایران زمین ، استان آذربایجان غربی
:: مرکز تجارت اطلس تبریز بعد از افتتاح
:: Urmia City Night in West Azerbaijan province
:: معضل حاشیه نشینی تبریز ، علل و راهکارها
:: روز جهانی زبان مادری و غربت زبان ترکی در ایران
:: درباره تبریز و آذربایجان - پست ثابت About
:: سالار ملی ، مجاهدت های باقرخان
:: غرفه تبریز در دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران
:: کفش تبریز و کمپین حمایت از کفشهای بومی
:: ثبت اصالت سفال آذربایجان در لیست اصالت یونسکو
:: دوربین تبریز لینک 67 (برف بهمن ماه 1395 در تبریز)
:: مدارس قدیمی در تبریز قطب علم پرور ایران
:: آشپزی و غذای خوشمزه آذربایجان
:: ثبت جهانی تابلو فرش سردرود تبریز
:: برج تاریخی آتش نشانی تبریز
:: طبیعت زیبای هوراند آذربایجان شرقی
:: گردش در دروازه آذربایجان شرقی ، شهرستان میانه
:: بیشترین مالیات کشور اذعان آذربایجانی ها
:: فرزندآوری و کودکان آذربایجان شرقی
:: روستای چراغیل و فرهنگ روستای قاضی جهان در آذرشهر
:: پروفسور محسن هشترودی و پروفسور لطفی زاده و پرفسور علی جوان
:: در آستانه سال نو میلادی و ارامنه تبریز
:: دوربین تبریز لینک 66 ( برف و زمستان در کندوان )
:: چله گئجسی در آذربایجان


 

شارژ ایرانسل

فال حافظ