تبریز ویکی لینکلر

 
شهروند لینک آذربایجانی 56 ( آشپزی از نوع تبریزی )
نظرات |

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی

این مطلب بطور کامل از منبع مجله برترین ها انتخاب و تهیه شده است ولی از آنا جان عزیز هم مشاوره گرفته ام نگران نباشید ایشان تایید کردند هرچند ایراداتی به برخی غذاهای توضیح داده شده گرفته و استاندارد ISO9002 را دریافت ننموند! ولی باز هم بد نیست این آموزشهای مبتدی را برخی بانوان از شوهر بی خبر امروزی ببینند شاید فرجی حاصل شد!

Tabriz Local Foods
کباب

چون مادر بنده این متن را تایید نمودند در شهروند لینک آذربایجانی قرار دادم بالاخره من و مادرم هم یک شهروند ایرانی و آذربایجانی الاصل هستیم و همیشه در حال یاشاماق..!
امیدوارم شما آذربایجانیهای عزیز نیز از دیگر نقاط آذربایجان از غذاها و شیرینی ها و رسوم خود بما مطلب ارسال کنید تا ما و دیگر دوستان هم اینجا استفاده ببریم. یاد آور میشوم در همه مناطق آذربایجان اعم از شهرهای مختلف آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل و زنجان و حتی تا همدان و قزوین این غذاها با اندکی تغییرات طبخ میشود و البته هر شهر یک غذای مخصوص بخود را نیز دارد که شاید دیگر شهرها نباشد مثل حلواهای ارومیه یا آشهای مخصوص ارسباران و زنجان و...
ایام سوگواری محرم هم رسیده است امیدوارم اگر نذری دارید قبول حق و خوشمزه باشد.


قئیقاناق - خاگینه دسری سنتی و محبوب در تبریز و آذربایجان
خاگینه

برترین ها: همان‌طور كه می‌دانید، همه شهرهای ایران، غذاهای سنتی و شیرینی‌های مخصوص به خود را دارند. اما تعداد شیرینی‌هایی كه در تبریز پخته می‌شود، بسیار متنوع است. «قرابیه»، «نوقا»، «اریس» یا «ریس»، «لوز»، «راحت‌الحلقوم»، «حلوای گردویی» و «باقلوا» از جمله شیرینی‌های تبریز به شمار می روند. البته باید بدانید باقلوا، شیرینی سنتی ترك‌های آسیای میانه است كه به دیگر كشورها راه یافته‌است. باقلوائی كه در تبریز پخته می‌شود، به سبك باقلوای كشور تركیه است و از بادام، گردو، گلاب، شكر، هل، آرد شیرینی‌پزی، بیكینگ‌پودر، زرده‌ تخم مرغ، خاكه‌قند، شیر و روغن، درست می‌شود.

تبریز نان‌های سنتی نیز دارد که از جمله می‌توان به نان بربری كه در تبریز «كوكه»، و لواش كه «لاواش»  و سنگک تبریزی خوانده می‌شوند، اشاره کرد. نان‌های روغنی همچون «یاغلی كوكه» و نان‌های مغزدار همچون «ایشلی كوكه» نیز از دیگر نان‌های سنتی و محلی تبریز هستند. در شهر تبریز، نان‌های كشور تركیه همچون پیده، اكمك و سیمیت نیز طرفداران زیادی دارند.
از غذاهای سنتی تبریز باید به كوفته‌ تبریزی، كباب تابه‌ای، كوكو لوبیا و سبز، دلمه‌ برگ و آش دوغ، آش گوجه‌فرنگی و کشک و خورش هایی همچون هویج اشاره کرد.

در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه برخی از این غذاها آشنا شوید. باشد كه موردتوجه قرار گیرد.

آش


کوفته تبریزی

•    تعداد: 6 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 90 دقیقه

 مواد لازم

•    نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده
•    یک پیمانه لپه پخته نیم‌کوب شده
•    2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
•    نصف پیمانه برنج نیم‌پز شده
•    2 عدد تخم مرغ درشت  
•    نصف پیمانه پیاز رنده شده  
•    نصف پیمانه تره و مرزه خرد شده  
•    2 قاشق غذاخوری روغن  
•    زردچوبه، نمک و فلفل سیاه

مواد داخل کوفته:

2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
•    نصف پیمانه مغزگردو خرد شده
•    2 قاشق غذاخوری زرشک
•    1 یا دو عدد تخم مرغ آب‌پز  
•    2 قاشق غذاخوری خلال بادام
•    آلو قیصی در صورت تمایل

کوفته تبریزی

طرز تهیه
1. در کاسه بزرگی گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تره، مرزه، تخم مرغ ها، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید.  آنها را حدود 5 تا 6 دقیقه با گوشت‌کوب بکوبید تا مایع حالت چسبندگی پیدا کند.

2. مایع گوشتی را کمی باز کنید و مواد داخل کوفته را درون آن قرار دهید. دست را با کمی آب خیس کنید تا مایع به دست نچسبد. سپس آن را در دست گرد و توپی کنید.

3. در یک قابلمه بزرگ، رب را داخل روغن تفت دهید. سپس 3 پیمانه آب اضافه کنید و پس از جوشیدن، شعله را کم کنید و به آرامی کوفته را داخل آن قرار دهید. 10 دقیقه نخست نباید در قابلمه را بگذارید زیرا کوفته وا می رود. پس از آن شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت بپزید.

نکته: گاهی کوفته را به قدری بزرگ درست می کنند که یک جوجه کامل داخل آن جا می شود. در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بگذاریم و گوشت را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط گوشت، جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم. سر پارچه را گره بزنید و کوفته را با همان پارچه داخل آب و رب بگذارید تا پخته شود.


کوکوی لوبیا سبز تبریزی

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 70 دقیقه

مواد لازم

•    400 گرم لوبیا سبز خرد شده
•    2 عدد هویچ متوسط خرد شده
•    1 عدد سیب زمینی متوسط
•    2 تا سه عدد تخم مرغ
•    1 قاشق غذاخوری
•    نصف پیمانه گردوی خشک شده
•    1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 
•    1 قاشق غذاخوری پیاز داغ
•    1 قاشق غذاخوری شیر
•    نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
•    زرد چوبه، نمک و فلفل سیاه

کوکوی لوبیا

طرز تهیه
1. لوبیا سبز را پاک کنید، بشویید و کاملا خشک کنید. سپس به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید.

2. هویچ  و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید.

3. لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چایخوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. سپس، هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید. در آخر، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید و بگذارید سرد شوند.

4. در یک کاسه بزرگ، 2 عدد تخم‌مرغ را بکشنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس بکینگ پودر، پیاز داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.

5. سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند. بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنید.

6. مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

7. در یک تابه نچسب، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 میلی‌متر بپوشاند. حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود، مایه کوکو را داخل تابه بریزید، روی آن را کاملا صاف و صبر کنید تا  کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت و روی آن طلایی شود. سپس  کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود.


آش ماست تبریز


•    تعداد: 4 تا 6 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 4 ساعت

مواد لازم

•    ۲ عدد پیاز  متوسط
•    ۱ پیمانه عدس
•    ۱ پیمانه برنج  
•    روغن
•    ۱ کیلوگرم سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج و کمی گشنیز)
•    4 پیمانه آب گوشت  
•    ۱۰ – ۱۵ عدد کوفته ریزه*  
•    ۱ عدد سیب زمینی متوسط
•    ماست
•    نمک، فلفل و زرد چوبه 

آش ماست

 طرز تهیه
1. برنج را از یک ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید. عدس را نیز بشویید و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش خیس کنید.

2. در یک قابلمه بزرگ، کمی روغن بریزید و خلال شده را همراه کمی زردچوبه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. عدس را آبکش و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. دو پیمانه آب گوشت را به قابلمه اضافه و حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و یک ساعت بپزید تا عدس نیم پز شود.

3. در این فاصله، سیب زمینی را نگینی خرد و سرخ کنید.

4. کوفته ریزه‌ها را هم آماده و سرخ کنید و کنار بگذارید.

5. پس از نیم پز شدن عدس، برنج را اضافه کنید تا وا برود. عدد پیاز باقی مانده را ریز رنده کنید و در یک کاسه، کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه به آن بیفزایید و همراه سبزی و باقیمانده آب گوشت به آش اضافه کنید.

6. یک ساعت بعد، سیب زمینی های سرخ شده را داخل آش بریزید و چند دقیقه بعد کوفته ریزه ها را داخل آش بیندازید. حدود 15 تا 20 دقیقه اجازه دهید بپزد.

7. حدود یک تا دو لیوان از ماست را قبل از سرو داخل آش بریزد و کاملا مخلوط و سپس سرو کنید.


خورش هویج تبریز

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 2 ساعت

مواد لازم

•    1 عدد پیاز     
•    2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
•    500 گرم گوشت ماهیچه یا ران مرغ
•    200 گرم
•    نمک و فلفل سیاه
•    آلوی خورشتی                      
•    500 گرم هویج                                   
•    دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
•    یک سوم پیمانه آب لیموترش تازه
•    3 تا 4 عدد گوجه فرنگی

هویج

طرز تهیه
1. پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید.
2. مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید. پس از جوش آمدن، نمک اضافه کنید و بگذارید نیم‌جوش روی حرارت ملایم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بماند.
3. در این فاصله هویج را خلال کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در تابه را اگر بگذارید، هویج نرم و پخته می شود و نمی سوزد. زعفران دم کرده را به هویج اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در آخر، آب لیمو ترش را اضافه کنید.


شیر پلوی تبریزی  (سوتلی پلو)


•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 80 دقیقه

مواد لازم

•    سه پیمانه و نیم برنج
•    200 گرم کره
•    چهار پیمانه شیر
•    یک قاشق چایخوری زعفران
•    یک قاشق چایخوری نمک
•    یک پیمانه کشمش پلویی
•    نصف قاشق چایخوری دارچین
•    500 گرم فیله مرغ
•    یک پیمانه پیاز داغ
•    یک پیمانه خلال پسته
•    دو پیمانه آب
•    1/3 پیمانه گلاب
•    آب پیاز

خوراک

طرز تهیه
1. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار کنید. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.

2. آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید. نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را بریزید و بگذارید بماند تا شیر کاملا جذب برنج شود. 35 دقیقه دم‌کنی بگذارید. تا بپزد.

3. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ کنید. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کنید و بعد در کره تفت دهید.

4. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید. فیله‌های مرغ را نیز روی برنج قرار دهید.


آش کلم برگ


•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 90 دقیقه
مواد لازم

•    نصف پیمانه نخود
•    نصف پیمانه لوبیا چیتی
•    2/3 پیمانه عدس
•    200 گرم کلم برگ خرد شده
•    2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
•    1 قاشق غذاخوری سیر داغ
•    3 عدد هویج نگینی خرد شده
•    50 گرم برگ کرفس
•    200 گرم رشته آش
•    نصف پیمانه کشک

همین دیروز بنده خوردم، البته در این تصویر همه مخلفات بدون خرد کردن ریخته است!
غذاهای آذربایجانی

طرز تهیه
1. نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوند.

2. سپس عدس را اضافه کنید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.

3. هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

4. در این مرحله، رشته آش را در قابلمه بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه کنید.


آش دوغ

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 2 ساعت

مواد لازم

•    نیم کیلو سبزی پاک کرده (تره و شوید)
•    ۴ لیتر دوغ
•    6 پیمانه برنج
•    ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
•    یک پیمانه نخود
•    نعنا و پیاز داغ
•    نمک و زردچوبه

آیا اعتراضی به این آیران آشی در طبیعت دارید؟!
 در اردبیل و زنجان و ارومیه هم پخته میشود، در مدل تبریزی سبزی بیشتر میریزند
آش دوغ

طرز تهیه
1. گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و زردچوبه ورز می دهیم و به صورت قلقلی در می آوریم. برنج را در آب در قابلمه ای جداگانه تا اندازه ای می پزیم که له شود.

2. نخود را در قابلمه دیگری بپزید. گوشت های قلقلی و دوغ را در برنج بریزید و مدام هم بزنید. اگر هم نزنید، دوغ گلوله می شود و به اصطلاح می بُرد. پس از اینکه جوش آمد، سبزی، نعناداغ و پیاز داغ را اضافه کنید. 15 دقیقه بعد از ریختن سبزی، آش آماده است.


آش شیله عدس تبریز
کدبانوهای تبریزی آش‌های خوشمزه‌ای دارند که شیله عدس یکی از آنهاست. آشی ساده و بی‌دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم  پخته می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر

    1 پیمانه عدس
     2 /1 پیمانه برنج
    ۲ عدد پیاز
    3 عدد گوجه‌فرنگی
    ۲ لیوان آب مرغ
      2 /1 پیمانه بلغور گندم
    1 پیمانه تره
    به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

شیله

طرز تهیه:

1.  برنج و بلغور را خیس کنید و کنار بگذارید.

2. حالا پیازها را نگینی خرد کنید و روی آن نمک و فلفل و زردچوبه بریزید.

3. آب مرغ را با دو لیوان آب جوش روی پیازها بریزید.

4.  حالا عدس‌ها را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

5. وقتی عدس پخت، برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید.

6. وقتی برنج و بلغور خوب پخت تره خرد شده و گوجه‌فرنگی رنده شده را هم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.

نکته
این آش را باید مدام هم بزنید. برنج و بلغور زود ته می‌گیرد.


آش گوجه فرنگی تبریز


•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 2 ساعت

مواد لازم

•    یک پیمانه لپه
•    نصف پیمانه برنج
•    نصف پیمانه بلغور
•    دو پیمانه جعفری و تره
•    5 پیمانه آب مرغ یا گوشت
•    نصف پیمانه آبغوره
•    یک کیلوگرم گوچه فرنگی
•    2 قاشق غذاخوری نعنا خشک

غذا

طرز تهیه
1. لپه رو یک یا دو ساعت خیس و چند بار آب آن رو عوض کنید. سپس بلغور را اضافه کنید و نیم ساعت هم با بلغور بگذارید خیس بکشد. سپس آنها را آبکش کنید و داخل قابلمه با آب مرغ بریزید و بگذارید نیم‌پز شوند.

2. برنج را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی بپزید که برنج له و وارفته شود. در این مرحله، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و داخل غذاساز آنها را پوره کنید. پوره گوجه فرنگی و سبزی را به آش اضافه کنید و اجازه بدید سبزی ها پخته شوند و آش جابیفتد.

3. در آخر نمک و آبغوره رو به آش اضافه کنید. پس از جوشیدن، نعنا بریزید و از روی حرارت بردارید.


دلمه برگ مو تبریزی

•    تعداد: 4 تا 6 نفر
•    زمان تهیه و پخت:
مواد لازم

•    یک کیلوگرم  برگ مو
•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده
•    3 عدد پیاز متوسط
•    یک پیمانه بلغور گندم
•    یک پیمانه لپه
•    2 پیمانه برنج
•    200 گرم شویدخردشده
•    200 گرم مرزه خردشده
•    400 گرم تره خردشده
•    یک بوته سیر رنده شده
•    100 گرم کره حیوانی
•    یک قاشق غذاخوری دارچین
•    دو قاشق غذاخوری پودر گل محمدی
•    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    دو پیمانه آب مرغ
•    یک چهارم پیمانه غوره
•    نمک و فلفل سیاه

دلمه

دولما

آشپزی دلمه برگ مو غذای محبوب تبریز و آذربایجانیها Dolma
[http://www.aparat.com/v/2vGXl]


طرزتهیه
1. برنج و بلغور رو دوساعت خیس کنید. در این فاصله لپه را بپزید .

2. پیاز را ریز خرد کنید و در تابه بزرگ روی شعله متوسط تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. در آخر لپه را اضافه کنید.

3. بلغور و برنج را آبکش کنید و به همراه سبزیجات و ادویه جات به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا وقتی که به اصطلاح پف سبزی ها بخوابد اما پخته نشود. سپس از روی حرارت بردارید.

4. سیر، کره حیوانی و ماست را به مواد اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید.

5. از مواد روی برگ های دلمه بگذارید. دلمه را بپیچید و مرتب در کف قابلمه بچینید. لابه‌لای دلمه ها غوره بریزد. در آخرین مرحله، دولایه برگ خالی دلمه را روی مواد بچینید.

6. سپس آب مرغ را به آرامی داخل قابلمه بریزد و روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی جوشید، حرارت را کم کنید تا یک تا یک ونیم ساعت به آرامی پخته شود.


مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

    گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو
    دنبه= 300 گرم
    لپه =یک فنجان سرخالی
    پیاز متوسط =یک عدد
    مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
    آب گوجه فرنگی= یک فنجان
    رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
    سیب زمینی= 5 عدد
    نمک و فلفل =به مقدار لازم

آبگوشت

پیتی

pitti

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی
گوشت و دنبه را پس از شستن 10 قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با 4 لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.

قارتال - تابناک : نهار میهمان ما تبریزی ها باشید
لینک صفحه جانبی سوغات و غذاها و صنایع دستی تبریز و آذربایجان


مرتبط با : تبریز شهروند لینک آذربایجانی
برچسب ها : آشپزی-غذا-غذاهای تبریز-آشپزی آذری-آبگوشت-کوفته-دلمه-
نویسنده : تبریز قارتال
تاریخ : شنبه 25 مهر 1394
زمان : 03:45 ب.ظ
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
پریسا شنبه 25 مهر 1394 10:30 ب.ظ
از تعریفاتون کاملا معلومه.خدا حفظشون کنه...
بله منم شنیدم و تو نت عکساشو دیدم ک کلیبرمون سفیدپوش شده...من ک دورم ازش!!!تو هوای آفتابی تبریز یخ زدم!!
تبریز قارتال پاسخ داد:
ممنون...
آوا خخخخ پس تبریز باد سرد و بارانی و آفتابی تجربه کنید فعلا کنار ساحل بعدش برید قره داغ
پریسا شنبه 25 مهر 1394 09:51 ب.ظ
سلام بر شما
تشکر ویژه از شما و مادر محترمتون...که بصورت غیر مستقیم تجربیاتشون رو در اختیار ما قرار دادند.
ولی اصلا قابل قبول نیست چون شما فققط غذاهای تبریز رو گذاشتید.بند پ اینجا هم نفوذ کرده ها!!!
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام ساغول یاشا...
مادرم فقط تایید و تکذیب کردن! البته واقعا دستپخت ایشان محشر و جزو نوابع آشپزی هستند...

خب بابا چند بار از کل آذربایجان غذا زدم اینبار خود تبریز زدم دا..!

راستی شنیدهام حاکی از بارش برف در قره داغ هست!
http://media.mehrnews.com/d/2015/10/17/4/1872412.jpg
deniz شنبه 25 مهر 1394 07:02 ب.ظ
سلام دستتون درد نکنه طرز تهیه خیلی هاش خوب توضیح داده شده ، خیلی بدردم خورد در اولین فرصت درست میکنم
ساغول
بوراک اوزچویت بعد از پنج سال الآن سبیل هاشو زده
تبریز قارتال پاسخ داد:
سلام ممنون...
البته در سراسر آذربایجان غذاهای لذیذ خاصی هست که واقعا از این لحاظ همه خوشبختیم ..

واقعا من ندیدم بالاخره مردان تورک با سیبیل هیبت خاصی دارند...
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
:: برج تاریخی آتش نشانی تبریز
:: طبیعت زیبای هوراند آذربایجان شرقی
:: گردش در دروازه آذربایجان شرقی ، شهرستان میانه
:: بیشترین مالیات کشور اذعان آذربایجانی ها
:: فرزندآوری و کودکان آذربایجان شرقی
:: روستای چراغیل و فرهنگ روستای قاضی جهان در آذرشهر
:: پروفسور محسن هشترودی و پروفسور لطفی زاده و پرفسور علی جوان
:: در آستانه سال نو میلادی و ارامنه تبریز
:: دوربین تبریز لینک 66 ( برف و زمستان در کندوان )
:: چله گئجسی در آذربایجان
:: خیابان سنگفرش تربیت در تبریز
:: منطقه کیامکی و کمتال آذربایجان شرقی
:: باغ تاریخی فتح آباد تبریز
:: سه قهرمان تبریز عظیم قیچی ساز ، یونس موحد ، اکرم امانی
:: دیدنیهای اطراف مرند
:: بیماری ایدز را بیشتر بشناسیم
:: وداع باشکوه تبریز با مسافران بهشت
:: قطار و دهقان فداکار
:: موزه آذربایجان در تبریز
:: نگاهی به طرح توسعه میدان ساعت تبریز
:: درباره تبریز و آذربایجان - پست ثابت About
:: آپارات تبریز لینک 68
:: شیرینی و سوغات خوردنی تبریز و آذربایجان شرقی
:: نفس های ارگ تبریز
:: از دانشسرای عالی تا دانشگاه تبریز
:: دروازه های تاریخی تبریز
:: خانه تاریخی پروین اعتصامی
:: دوربین تبریز لینک 65 ( پاییز متنق در سهند )
:: شهروند لینک آذربایجانی 65 ( تصاویر شهری از باکو Baku )
:: بستان آباد گردی


 

شارژ ایرانسل

فال حافظ